Uppdaterad information 3 juli Projekt Kulfångsgatan 22 Nyproduktion

Fasadbild på Kulfångsgatan 22 våra nya ombyggda bostäder som är ett tidigare demensboende Lovisagår

Kulfångsgatan 22

Ombyggnationen av gamla Lovisagården, som nu heter Kulfångsgatan 22, i Vendelsö pågår för fullt. Det tidigare demensboendet omvandlas till 19 stycken lägenheter fördelade på 4 stycken tvåor, 5 stycken treor, 4 stycken fyror och 6 stycken femmor.

Nu har vi publicerat 19 st lägenheter. Kulfångsgatan 22 publiceras i en separat Etapp.  För att kunna anmäla intresse i Nyproduktion på de etapper vi har måste  man ha en registrering som bostadssökande och logga in på Mina Sidor och lägga till Etappen  Lägenheterna kommer att publiceras från och med 3/7-2024 under hela sommaren till och med 15/9-2024. Tidigast inflyttningsdatum är 2024-11-01.

Här hittar du mycket mer information och frågor och svar!  Vi uppdaterar dessa frågor och svar fortlöpande.

  • Om du får ett erbjudande måste du gå in på Mina Sidor och tacka ja eller nej inom angiven tid, sista svarsdatum vanligast inom 2 dagar. 

    Tackar du nej innan sista svarsdatum så går vi direkt vidare i kön.

Där får du information om hur du rangordnar de objekt du söker så du anmäler intresse först på den bostad du är mest intresserad av då du endast kan få ett erbjudande i varje etapp. Viktigt att ladda upp intyg på inkomster samt familjebevis direkt.

Följande laddas upp under mina sidor under dokumentuppladdning
Klicka på länkarna för att se vad du ska ladda upp, och hur du gör.

1. Godkända inkomstuppgifter och ditt
2. personbevis för ändamål familjebevis Familjebeviset skickas via post till din folkbokföringsadress. Det tar minst 2-4 dagar så beställ i god tid. 

Äger du fastighet/bostadsrätt Ska du lämna intyg om försäljning eller försäljningsuppdrag från mäklare.

Invändigt har all inredning rivits och nya innerväggar och schakt har byggt. Huset förses med nya installationer så som elledningar, fiber, VA-ledningar och ventilation. Vartefter installationsarbetena blir klara påbörjas arbetet med ytskikt och inredning. Lägenheterna utförs med parkettgolv i lägenheterna, kakel och klinker i badrum samt nya kök. Alla lägenheter får tillgång till balkong varför en ny balkongrad gjuts på den södra sidan av fasaden. Utvändigt får markytorna ett ansiktslyft och nya sopbehållare monteras.

Här hittar du mer information, frågor och svar, samt att vi här kan lägga ut bilder från projektet löpande under hela publiceringstiden.

 

Startdatum:

2024-06-11

Slutdatum:

2025-02-28