Projekt Parkvillan Bokstigen 13 A och 13 B Etapp 1, 2 och 3

Bildtext saknas

Nu kan ni anmäla ert intresse för vår nyproduktion i Västerhaninge

De nya bostäderna består av tre sammanbyggda hus på fyra våningar och omfattar 67 hyresrätter – varav åtta 1 rum och kök, 27 mindre och 29 större tvåor samt tre lägenheter på 3 rum och kök.

Etapp 1 12 st lägenheter i första etappen är snart helt uthyrda.

Etapp 2 Nu fortsätter vi med med 19 nya objekt som publiceras till 1/4-2024. 

Etapp 3 Du kommer inom kort kunna anmäla intresse för etapp 3 men lägenheterna publiceras lite längre fram så håll koll på  https://www.haningebostader.se

 

För att kunna anmäla intresse i Nyproduktion på de etapper vi har måste  man ha en registrering som bostadssökande och logga in på Mina Sidor och lägga till Etappen 

  • Om du får ett erbjudande måste du gå in på Mina Sidor och tacka ja eller nej inom angiven tid, sista svarsdatum vanligast inom 2 dagar.

Läs de viktiga frågor och svar som du hittar i länken här! . Där får du information om hur du rangordnar de objekt du söker så du anmäler intresse först på den bostad du är mest intresserad av då du endast kan få ett erbjudande i varje etapp. Viktigt att ladda upp intyg på inkomster samt familjebevis direkt.

Följande laddas upp under mina sidor under dokumentuppladdning
Klicka på länkarna för att se vad du ska ladda upp, och hur du gör.

1. Godkända inkomstuppgifter och ditt
2. personbevis för ändamål familjebevis Familjebeviset skickas via post till din folkbokföringsadress. Det tar minst 2-4 dagar så beställ i god tid. 

Äger du fastighet/bostadsrätt Ska du lämna intyg om försäljning eller försäljningsuppdrag från mäklare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Startdatum:

2024-02-22

Slutdatum:

2024-06-01

Startdatum:

2024-03-04

Slutdatum:

2024-07-15